Mandag og tirsdag, 22. og 23. oktober, arrangeres den 60. Transport og Logistikk-konferansen i regi av blant andre Norsk Industri. Anneli Skudal fra Next2Five og Lasse Jonasson fra Copenhagen Institute for Futures Studies (CIFS) skal på scenen med fremtidstemaer.

Rundt 800 deltagere, transportører og transportbrukere skal feire 60 års dagen, bygge nettverk og sikre seg faglig påfyll. Det du ikke får vite på konferansen om den digitale fremtiden for denne bransjen, er neppe verdt å vite. Næringen står overfor en spennende fremtid med e-handel, digital byggeplasslogistikk, digitalisering av sjømatlogistikk og en rivende utvikling av drivstoffteknologi og kjøretøyer.

Next2Fives samarbeidspartner CIFS skal presentere høydepunktene fra instituttets fremtidsrapport for transport og samfunnsutvikling. Next2Five skal utfordre tilhørerne på hva de selv mener om fremtiden i en Skap, del, engasjer-øvelse. Mye å se frem til!