Fredag og lørdag denne uken er Next2Five-teamet på Østlandske Lærerstevne i Oslo. Her møter flere tusen skolefolk, barnehagepersonell og andre interesserte til kurs, orienteringer og drøftinger av aktuelle skole- og utdanningsspørsmål. Vi bidrar med undervisningsopplegg med fokus på fremtiden: FuturesTalk Education.

Østlandske lærerstevne har i løpet av to dager 178 aktuelle kurs, men samtidig er det en messe hvor leverandører til skolene profilerer seg, og orienterer om blant annet nytt undervisningsmateriell. Next2Five har egen stand, og vi inviterer til konkurranse med flotte premier, og vi skal demonstrere våre metoder og verktøy Vi gleder oss til å møte mange engasjerte lærere.

FuturesTalk er en metode og et verktøy som umiddelbart setter fremtiden på dagsorden i bedriften eller klasserommet. FuturesTalk inviterer til refleksjon og debatt om samfunnsaktuelle temaer.