To hele dager på Østlandske Lærerstevne gir tid til refleksjon. Her møtte vi lærere fra grunnskolen og mange barnehagepedagoger. De var på jakt etter noe som kan gjøre arbeidet mer inspirerende og fremtidsrettet.

Vi tar utfordringen. Next2Five vil etablere en tenketank for barnehager – og vi tar med oss videre de mange rådene vi fikk om hva slags kompetanse det blir behov for i skolene og barnehagene fremover.

Vi i Next2Five-temet hadde det gøy. Vi hadde vårt eget lotteri med skrapelodd, hvor alle fikk med seg en gevinst, men det viktigste var ordskyen de mange etterlot seg, Under SETT-dagene skal vi bygge videre på dette etter hvert viktige dokumentet.

Vi utfordret alle til spontant nevne hva slags kompetanse og ferdigheter en lærer vil ha behov for i fremtiden; Majoriteten mener relasjonskompetanse. Hva mener du?

I et flerkulturelt samfunn, med mange utfordringer, er kanskje dette den største utfordringen for fremtidens lærere? Vi er spente på fortsettelse. Følg oss!