Hvordan forberede barn og unge til en fremtid vi vet lite om? Hvilke krav møter lærere, skoleledere og studenter. Dette er hovedtemaet for årets SETTdager som åpnet i dag på Lillestrøm. Fremtidsforberedelse er gjennomgangsmelodien for de metoder og verktøy som Next2Five-teamet tilbyr fra vår flotte stand på messen.

Vi er på SETT for å bli sett. Her viser vi FuturesTalk Education, inviterer til gratis skrapelotteri med fine premier, og motiverer skolefolket til å utfordre seg selv om hva slags kompetanse og egenskaper lærere må ha for å møte fremtiden.

Vi vil gjerne takke alle våre venner og støttespillere som bidrar til at standen vår er blitt så spennende. Vi nevner: Studio5Grafisk, Anouska, Grini Hjemmebakeri, Ringi Eplemost, SETT-dagene, EdTEch og Simula.

OM SETTdagene: Fagkonferansen SETT er et møtested for inspirasjon og praksisrelatert kunnskap. Vi presenterer et konferanseprogram og en utstilling. Under utstillingen på SETT møter du kommuner, skoler og barnehager som viser frem vellykkede prosjekter, men også mange leverandører som tilbyr produkter og tjenester som kan knyttes til innovativ og digital læring.

SETT står for “Scandinavian Educational Technology Transformation” og er Skandinavias største messe og konferanse for moderne og innovativ læring.