Vi minner om dette populære kurset som nå er tilgjengelig i Norge! Et av verdens fremste fremtidsforskningsmiljøer, Copenhagen Institute for Futures Studies (CIFS) byr på en unik mulighet til dypere innsikt i hvordan megatrender som former fremtiden, kan påvirke deg og din virksomhet.
Konkret og praktisk! Kursdeltagerne vil arbeide med aktuelle prosjekter.

Du får innsikt i hvordan du avdekker og analyserer kritiske faktorer som påvirker bedriftens fremtidige strategiske miljø. Hvordan bruke scenariometodikk som verktøy for strategisk analyse, strategisk utvikling, innovasjon og risikoledelse.

Kurset gjennomføres av CIFS i samarbeid med Next2Five.

Dato: 13.-14. mars 2019
Tid: Kl. 09:00 – 16:30 begge dager
Sted: Kirkegata 24, 0153 Oslo (inngang ved siden av Høyskolen Kristiania)

Påmelding